ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ - ΓΑΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ - Φωτογραφίες

ΓΑΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Διεύθυνση - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Διεύθυνση: ΒΟΥΛΗΣ 23 , 10563 Συνταγμα - Αθήνα Τ.Κ. - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Τ.Κ.: 10563
Περιοχή - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Περιοχή: Αθήνα Κατηγορία - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Κατηγορία: ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ
Τηλέφωνο - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Τηλέφωνο: 2107257993 Fax - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Fax: 2107224187
Κινητό - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Κινητό: 6946936393 E-mail - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ E-mail: gaiadiaxeiros@gmail.com
Υπεύθυνος - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Υπεύθυνος: Αριστείδης Παπασταμος Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6946936393
Ιστοσελίδα - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Ιστοσελίδα:
Το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σας παρουσιάζει μια πολύ μεγάλη συλλογή από είδη δώρων και διακόσμησης. Διαθέτουμε ποικίλα σχέδια και χρώματα από γυαλί, ξύλο και μέταλλο. θα εντυπωσιαστείτε από τα κοσμήματά μας και φυσικά από τις τιμές μας, οι οποίες είναι πραγματικά οι καλύτερες που θα βρείτε. Οι λάτρεις του ελληνικού στυλ διακόσμησης με χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα και αλλά από φυσητό γυαλί στις αποχρώσεις του μπλε θα ενθουσιαστούν με τις προτάσεις του καταστήμ...
Επισκέπτες: 19317

ΓΑΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΓΑΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σας παρουσιάζει μια πολύ μεγάλη συλλογή από είδη δώρων και διακόσμησης. Διαθέτουμε ποικίλα σχέδια και χρώματα από γυαλί, ξύλο και μέταλλο.

θα εντυπωσιαστείτε από τα κοσμήματά μας και φυσικά από τις τιμές μας, οι οποίες είναι πραγματικά οι καλύτερες που θα βρείτε.

Οι λάτρεις του ελληνικού στυλ διακόσμησης με χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα και αλλά από φυσητό γυαλί στις αποχρώσεις του μπλε θα ενθουσιαστούν με τις προτάσεις του καταστήματος «ΓΑΙΑ διά χειρός».
Μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων με έντονο ελληνικό χρώμα. Γούρια από τιρκουάζ πέτρες, ασημένια σταυρουδάκια, αλλά και ματόχαντρα, για να μη σας πιάνει το κακό μάτι. Πιατέλες από γυαλί ζωγραφισμένες στο χέρι και καράφες στις αποχρώσεις της θάλασσας, ιδανικές για ένα χαλαρό γεύμα στη βεράντα του εξοχικού σας. Αν επισκεφτείτε το κατάστημα, μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά και στα επιτραπέζια κομπολόγια από φυσητό γυαλί, αλλά και στα χαρακτικά σε αλουμίνιο με την υπογραφή επώνυμων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Όλα τα αντικείμενα είναι χειροποίητα από Έλληνες δημιουργούς με τη σφραγίδα της παράδοσης και τα διαχρονικά σύμβολα, όπως το φύλλο ελιάς, τα μάτια κ.ά.
Για καλή τύχη στο σπίτι, συνθέσεις με τυχερά ρόδια, πέταλα κλειδιά σε φίλντισι, κεραμικό και ασήμι. Κουτάκια ή υφασμάτινα σακουλάκια για τα κουφέτα, επιτραπέζια κομπολόγια από κεχριμπάρι ή γυαλί, Μουσειακά αντίγραφα και είδη γραφείου για Δώρα με προσωπικότητα. Μοντέρνα βραχιόλια από δέρμα με μικρές πολύχρωμες χάντρες και ματάκια.
Ξεχωριστά τα κεραμικά της Μαρίας Λαλαούνη, τα στεφάνια ελιάς της Χριστίνας Πανταζίδου και οι δημιουργίες από φυσητό γυαλί με τη υπογραφή Δουκάκης.

Η ΓΑΙΑ διά χειρός αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές και παραγγελίες σύμφωνα με την επιθυμία σας. Ειδικεύεται στο επιχειρηματικό δώρο και μπορεί να σας προμηθεύσει με πολλές άριστες και οικονομικές λύσεις. Είμαστε ανοικτοί στη συζήτηση και την επιλογή του ιδανικού για σας επιχειρηματικού δώρου από άποψη σχεδιασμού καθώς και από άποψη τιμής.